Algemene voorwaarden

Boeking

Bij het boeken van een newbornsessie zal er een voorlopige datum worden vastgelegd, rond de uitgetelde datum.
Zodra je bent bevallen, graag zo snel mogelijk een berichtje (annick.baerts@mac.com), zodat ik je een paar opties kan doormailen wanneer de shoot kan doorgaan.

Betalingen

De shoot wordt betaald op de dag van de fotosessie (we vragen geen voorschotten).

Fotosessie/studio

De fotosessie vindt plaats in mijn daglicht fotostudio op het eerste verdiep van mijn winkel De kaarskesprocessie

Annulering / wegens ziekte

We vragen geen vaste kost, als je niet kan komen, graag tijdig een seintje, zodat we iemand anders kunnen gelukkig maken dat er een plaatsje is vrijgekomen.

Als Beebie fotografie de shoot moet verzetten (wegens ziekte of door onmacht), wordt dat uiteraard ook zo snel mogelijk medegedeeld en zoeken we samen een oplossing.

Resultaten van de sessie

Het is niet mogelijk om de sessie opnieuw te doen of dat de sessie wordt terug betaald omdat je het resultaat niet mooi vindt.
Indien we de sessie (midi of maxi pakket) moeten stop zetten omdat de baby blijft huilen, boeken we wel een andere datum.

Auteursrechten

De originele, alsook de bewerkte bestanden en het auteursrecht blijven ten alle tijden eigendom van Beebie Fotografie, ook de bestanden in HR zonder logo die de klant heeft aangekocht.

De klant heeft het gebruiksrecht van de foto’s maar niet het auteursrecht. Dit houdt in dat u de aangekochte foto’s voor eigen gebruik mag afdrukken of vergroten maat het is niet toegestaan om de foto’s te verkopen en/of te gebruiken voor wedstrijden, commerciële of reclame doeleinden, zonder goedkeuring van Beebie Fotografie.

Bij het boeken van een fotosessie geeft de klant Beebie Fotografie automatisch de toestemming om hun foto’s te gebruiken voor verschillende doeleinden: zoals Facebook, website, wedstrijden, flyers, reclame,…. Indien de klant dit liever niet wil, gelieve dit duidelijk te vermelden tijden het boeken via mail: annick.baerts@mac.com

Foto’s

Het aantal foto’s is afhankelijk van jullie gekozen pakket. Deze foto’s worden via wetransfer naar jullie gemaild, deze kunnen in kleur of zwart/wit zijn. Jullie ontvangen altijd de mooiste door ons geselecteerde foto’s van de hele sessie. Deze worden professioneel en volledig bewerkt binnen de maximum 4 weken gemaild, met ons watermerk op. De bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie worden tot 3 jaar bewaard door Beebie Fotografie. De overige en onbewerkte bestanden worden onmiddellijk na het uitselecteren van de beste beelden verwijderd.

De klant dient altijd de bestanden voorzien van ons watermerk te gebruiken voor het plaatsen op social media sites of Beebie Fotografie te vernomen in het bericht.

Algemeen

Beebie Fotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen die gebeuren tijdens een sessie.

Bij het boeken van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden die door Beebie Fotografie zijn opgesteld.